Vezi mai jos ultimele anunţuri publicate

Valabilitate minimă: 12 luni

BURCEA FLORENTIN-GEORGE avand domiciliu in Mun. Bucuresti, sector 2, str. Sg. Ion Teodorescu, nr.8 titular al planului/programului “INTOCMIRE PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU ALIPIRE TERENURI,CONSTRUIRE HALE DEPOZITARE MARFURI GENERALE, SERVICII COMERT, SPATII DE BIROURI” din jud. Ilfov, com. AFUMATI, T16, P65/1/22, NC 59596, NC59597, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.1, sector 6, de luni pana joi intre orele 900 – 1100 . Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.

Comuna Arieseni, cu sediul in jud. Alba, comuna Arieseni, sat Arieseni, nr. 19, titular al proiectului de plan “Amenajamentul silvic al fondului forestier (fond forestier si pasune impadurita) proprietatea publica apartinand comunei Arieseni, jud. Alba – U.P. II Arieseni”, cu amplasamentul in UAT Arieseni, jud. Alba, respectiv UAT Nucet, UAT Pietroasa, jud. Bihor, anunta publicul interesat ca s-a elaborat si s-a depus la APM Alba prima versiune a planului mentionat in vederea solicitarii avizului de mediu. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului a planului propus pot fi consultate la sediul APM Alba, str. Lalelor nr. 7B, in zilele de luni – joi, intre orele 09:00 – 14:30 si vineri, intre orele 9:00 – 13:00 si la sediul titularului: Comuna Arieseni, cu sediul in jud. Alba, comuna Arieseni, sat Arieseni, nr. 19. Observatiile publicului cu privire la prima versiune a planului propus si eventualele efecte ale acestuia asupra mediului se primesc zilnic la sediul APM Alba, in termen de 15 zile calendaristice de la data aparitiei prezentului anunt.

Anunt public “C.N.A.I.R. S.A. prin SC NV CONSTRUCT SRL, titular al proiectului “Pod pe DN 24B km 42+092 peste raul Prut, Albita-Leuseni, judetul Vaslui”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Vaslui, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Pod pe DN 24B km 42+092 peste raul Prut, Albita-Leuseni, judetul Vaslui”, propus a fi amplasat in judetul Vaslui, comuna Dranceni, in extravilan, DN 24B, km 42+092. 1. Proiectul deciziei etapei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Vaslui din str. Calugareni, nr.63, Vaslui, in zilele de luni – joi, intre orele 8.00-16.00 si vineri, intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmvs.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului. 2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata la sediul A.P.M. Vaslui, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului – A.P.M. Vaslui

UAT Mun. Sighetu Marmatiei, jud. Maramures, titular al “Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbana a Municipiului SIGHETU MARMATIEI pentru perioada 2023- 2027”, propus a fi implementata in mun. Sighetul Marmatiei, jud. Maramures, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 28.11.2023, urmand ca strategia propusa sa fie supusa procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Observatiile si comentariile publicului interesat privind decizia etapei de incadrare se trimit in scris la Agentia pentru Protectia Mediului Maramures, municipiul Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, cod 430073, tel. 0262276304, fax 0262275222, e-mail: office@apmmm.anpm.ro , in zilele de luni-joi, intre orele 8:00- 16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00 in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

Municipiul Codlea, cu sediul in jud. Brasov, loc. Codlea, str. Lunga, nr.33, titularul planului “Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publica apartinand Municipiului Codlea, judetul Brasov, fond forestier administrat de Ocolul Silvic Codrii Cetatilor R.A, propus a fi organizat in U.P. II Codlea, judetul Brasov, cu suprafata de 2186,3 ha, cu amplasamentul pe raza U.A.T. Codlea, judetul Brasov, anunta publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la APM Brasov in vederea obtinerii avizului de mediu. Informatiile privind varianta de plan pot fi consultate la sediul APM Brasov, Str. Politehnicii, nr.3, Brasov, jud. Brasov, si la sediul OS Codrii Cetatilor, in Municipiul Codlea, str.Laterala nr. 7, jud. Brasov, in zilele de luni pana joi intre orele 8 – 16:30 si vineri orele 8 – 14. Observatiile publicului se primesc zilnic, in scris, la sediul APM Brasov in termen de 18 zile calendaristice de la data aparitiei anuntului.

SC SMART MANAGEMENT INVEST SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE STATIE DE CARBURANTI, CLADIRI CU FUNCTIUNE MIXTA, COMERT, SERVICII, SPATII DE CAZARE, SPATII ADMINISTRATIVE, BIROURI, SPATII TEHNICE, ACCESE CAROSABILE SI CIRCULATII INTERIOARE, AMENAJARI EXTERIOARE, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER, UTILITATI, propus a fi amplasat in SNAGOV, Tarla 131, Parcela 437/2/1-3, NC. 111322, Judetul ILFOV. Informatiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia a Mediului Ilfov: Bucuresti, Sector 6, Aleea Lacul Morii, nr.1 si la sediul SC SMART MANAGEMENT INVEST SRL: Arad, Bd. Decebal, nr.2, cam. 307, et. 3, Judetul ARAD, in zilele de LUNI-JOI, intre orele 09:00-12:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov.

Anunt decizie etapa de încadrare. UAT COMUNA CIURULEASA titular al proiectului Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar comuna Ciuruleasa anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului,, pentru proiectul Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar comuna Ciuruleasa, propus a fi amplasat în comuna Ciuruleasa localitatea Ciuruleasa, intravilan, FN, jud. Alba. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, jud. Alba, în zilele de luni – joi., între orele 09.00 – 14.00 si vineri 09.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet: apmab.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Titularii amenajamentului silvic apartinand Asociatiei Parohiilor Greco- Catolice: Aiud II, Garbova de Jos, Garbovita si Magina, a Parohiilor Ortodoxe Aiud II, Garbova de Sus,Geoagiu de Sus si Magina,a Parohiei Reformate Aiud II, a Composesoratul Silivas si a Colegiului Bethlen Gabor Aiud , judetul Alba cu sediul in Str. Pandurilor nr. 52 Magina si str. Bethlem Gabor nr. 1 Aiud, U.P. I Parohii, Colegiu si Composesorat , cu amplasament in UAT Aiud, UAT Ocna Mures si UAT Stremt , judetul Alba , in conformitate cu HG 1076/2004 anunta publicul interesat ca s-a elaborat si s-a depus la APM Alba prima versiune a planului mentionat in vederea solicitarii avizului de mediu. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului a planului propus pot fi consultate la sediul APM Alba str. Lalelelor nr. 7 B si la sediul titularilor in zilele de luni – joi, intre orele 08 – 16, vineri 8-14. Observatiile publicului cu privire la prima versiune a planului propus si eventualele efecte ale acestuia asupra mediului se primesc zilnic la sediul APM Alba, in termen de 15 zile calendaristice de la data aparitiei prezentului anunt

SC SGROM TEN SRL cu sediul in Municipiul Timisoara, Strada Albinelor, nr. 11B, anunta intentia de realizare a centralei electrice fotovoltaice Ortisoara in comuna Ortisoara, CF nr. 105734, tarla 707/1, parcela 1, judet Timis. Eventualele sugestii si reclamatii se vor depune la sediul ANRE, str. Constantin Nacu, nr. 3, tel.: 0213278174, e-mail: anre@anre.ro.

Publică anunţul tău în maxim 3 ore de la confirmarea plății!

Durata garantată a publicării este de minim 12 luni.

  1. Completează și trimite formularul de mai jos (vei primi proforma automat) sau furnizează-ne detaliile prin email.
  2. Emitem factură Proformă dacă ai transmis datele prin email și nu ai folosit formularul de comandă de mai jos.
  3. După efectuarea plății, publicăm anunțul în ziua confirmării plăţii sau îl programăm să apară automat la o altă data viitoare solicitată.
  4. În maxim o oră, vei primi pe email factura fiscală și dovada publicării anunțului în cadrul platformei sau în ziarul online Jurnalul de Mediu.

Completează informaţiile de mai jos


Dă click pentru încărcarea fișierului sau trage-l în acest chenar

×Închide 
   
0%
Descriere
Preț
Cant.
Subtotal
Publicare anunţ de mediu 

* publicare pe www.anunt-de-mediu.roCant.

95 lei
Subtotal: 95 lei

95 lei

Publicare anunț ziar Jurnalul de Mediu 

* publicare pe www.jurnaluldemediu.roCant.

129 lei
Subtotal: 129 lei

129 lei

Pachet 2 anunțuri ziar Jurnalul de Mediu 

* publicare pe www.jurnaluldemediu.roCant.

229 lei
Subtotal: 229 lei

229 lei

Subtotal

lei

TVA

lei

Taxă

lei

Voucher

lei

Total

lei

Cost publicare:

Total de plată:
Alege modalitatea de plată


Prin transmiterea informaţiilor şi efectuarea plăţii, vei fi de acord cu Politica de Confidenţialitate precum şi a Termenilor şi Condiţiilor reglementate în cadrul prezentului portal