Vezi mai jos ultimele anunţuri publicate

Valabilitate minimă: 12 luni

Anunt public Privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu BABOIA SOLAR PLANT SRL cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. Siriului, nr. 22-26 anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Imprejmuire teren, parc fotovoltaic si stocare”, propus a fi amplasat in comuna Ogrezeni, tarla 33, 32, parcela 520/1, 515, NC 34005, 34105, 34002, jud. Giurgiu. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Giurgiu din Giurgiu, sos. Bucuresti, nr. 111, sc. A+B, si la sediul BABOIA SOLAR PLANT, din Bucuresti, sector 1, str. Siriului, nr. 22-26. Observatiile publicului se primesc la APM GIURGIU, in zilele de luni-joi, intre orele 9.00- 14.00 si vineri intre orele 9,00-12,00. 20.05.2024

Aceasta informare este efectuata de catre SC NEXUS GENERAL SRL cu sediul in loc. Gilau, str. Al. Negoiu, nr. 5, com. Gilau, jud. Cluj ce intentioneaza sa solicite de la ABA Crisuri obtinerea unui Aviz de gospodarire a apelor privind “Infiintare plantatie de alun cu realizare sistem de irigare, amenajare bazine de inmagazinare, construire anexa agricola si imprejmuire teren” pe terenul aflat in extravilanul orasului Huedin, jud. Cluj si identificat prin CF nr. 54317. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa sus mentionata sau pot inainta observatii in termen de 5 zile de la data publicarii la A.B.A. Crisuri, str. Atelierelor, nr. 6-8, mun. Oradea, jud. Bihor.

ANUNT PUBLIC 2. S.C. LINAM INVESTMENTS S.R.L. avand sediul in Str.Soseaua Nordului, nr.82-92, bl.-,sc. Tronson Geneve, et. Demisol, ap. Biroul Nr. 7, sector 1, localitatea Bucuresti, titular al planului/programulului PUD: CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE CU SPATII COMERCIALE SI SERVICII LA PARTER, CU REGIM DE INALTIME S+P+E+ER (ZONA L1) SI S+P-4+ESR(ZONA M3), AMENAJARI EXTERIOARE, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE EXECUTIE, localitatea Bucuresti Str. Petricani, nr. 1, sector 2 anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti din Aleea Lacul Morii nr.1 (in spatele benzinariei Lukoil), sector 6, de luni pana vineri intre orele 9-12. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris al sediul A.P.M.B., in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.

BLUE SAND INVESTMENT SRL, titular al proiectului “EXTINDERE RETELE ELECTRICE, BRANSAMENTE SI LUCRARI CONEXE, PT-URI PENTRU CENTRALA FOTOVOLTAICA RACORDARE LA RED A CENTRALEI FOTOVOLTAICE 6.7 MW BLUE SAND INVESTMENT” propus a fi amplasat in Jud. Prahova, Com. Paulesti, Tarla 36, Cc 791/52, numar cadastral 25889, inregistrata la APM Prahova cu Nr. 6472 din 10.04.2023, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ““EXTINDERE RETELE ELECTRICE, BRANSAMENTE SI LUCRARI CONEXE, PT-URI PENTRU CENTRALA FOTOVOLTAICA RACORDARE LA RED A CENTRALEI FOTOVOLTAICE 6.7 MW BLUE SAND INVESTMENT”. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, Str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Agentia pentru protectia mediului Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru instalatia “Ferma pentru cresterea puilor de carne » amplasata judetul Constanta, sat Tariverde, comuna Cogealac, tarla 111, parcela 553/34, avand ca operator SC AVI COMPLEX COGEALAC S.R.L. Activitatea se incadreaza Anexa 1 din Legea 278/2013 privind emisiile industriale pct. 6.6 Cresterea intensiva a pasarilor de curte si porcilor, cu capacitati de peste: a) 40.000 de locuri pentru pasari de curte. Informatiile privind solicitarea de actualizare, respectiv Formularul de solicitare si Raportul de amplasament, pot fi consultate la sediul Agentiei pentru protectia mediului Constanta, strada Unirii nr. 23, municipiul Constanta, judetul Constanta, zilnic de luni pana vineri, intre orele 9.00 -13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.

Comuna Poplaca, cu domiciliul in com. Poplaca, str. Andrei Saguna, nr. 572, judetul Sibiu, in calitate de titular, anunta publicul interesat asupra disponibilizarii proiectului de plan, a finalizarii raportului de mediu si a studiului de evaluare adecvata. Sedinta de dezbatere publica pentru proiectul de plan, raportul de mediu, studiul de evaluare adecvata, elaborate pentru Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publica si privata apartinand comunei Poplaca – U.P. I Poplaca, va avea loc la sediul Primariei comunei Poplaca, loc. Poplaca, str. Andrei Saguna, nr. 572, in data de 02.07.2024, ora 14:00, cu participarea autoritatilor interesate de implementarea planului. Proiectul de plan, Raportul de mediu si Studiul de evaluare adecvata pot fi consultate pe pagina de internet a A.P.M. Sibiu http://www.anpm.ro/web/apm-sibiu/documente-procedura-sea-si-ea, la sediul A.P.M. Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, in zilele de luni-joi intre orele 8:00 – 16:30 si vineri intre orele 8:00 – 14:00 , cat si pe http://www.derevoproiect.ro sectiunea comunicate publice. Comentariile si propunerile publicului interesat se primesc in scris la sediul Derevo Proiect SRL sau e-mail derevoproiect@gmail.com si la sediul A.P.M Sibiu sau prin e-mail la office@apmsb.anpm.ro, pana la data de 01.07.2024.

SZOMBATI ANDREI si SZOMBATI MELINDA, titular al proiectului “Construire anexa gospodareasca parter, imprejmuire teren”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras- Severin, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fara evaluare asupra mediului, pentru proiectul “Construire anexa gospodareasca parter, imprejmuire teren” , propus a fi amplasat in comuna Pojejena, sat Divici, CF 39679, jud. Caras Severin. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras- Severin, Resita, str. Petru Maior, nr. 73, in zilele de luni – joi, intre orele 900-1500, si vineri, intre orele 900-1300, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmcs.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

SC GEMINA SERVEXIM SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Construire imobil spatiu comercial” propus a fi amplasat in Focsani, str. Comisia Centrala , nr. 80, T 29, P 134/1, CF 71478, 71472, jud. Vrancea. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la APM Vrancea, str. Dinicu Golescu nr. 2 si la sediul Primariei Focsani, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30 si in ziua de vneri, orele 8.00- 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Vrancea.

ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET AS, titular al proiectului “Alimentare cu apa si evacuare ape uzate menajere si pluviale la Punct de Sprijin si Intretinere km 60+200 Dreapta- Autostrada de Centura Bucuresti”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul “Alimentare cu apa si evacuare ape uzate menajere si pluviale la Punct de sprijin si intretinere km60+200-Autostrada de Centura Bucuresti”, propus a fi amplasat pe Autostrada de Centura Bucuresti km 60+200, loc. Popesti Leordeni. NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni pana joi, intre orele 9 – 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apm-ilfov.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov.

Publică anunţul în maxim o oră de la confirmarea plății!

Durata garantată a publicării este de minim 12 luni.

  1. Completează și trimite formularul de mai jos (vei primi proforma automat) sau furnizează-ne detaliile prin email.
  2. Emitem factură Proformă dacă ai transmis datele prin email și nu ai folosit formularul de comandă de mai jos.
  3. După efectuarea plății, publicăm anunțul în ziua confirmării plăţii sau îl programăm să apară automat la o altă data viitoare solicitată.
  4. În maxim o oră, vei primi pe email factura fiscală și dovada publicării anunțului în cadrul platformei sau în ziarul online Jurnalul de Mediu.

Completează informaţiile de mai jos


Dă click pentru încărcarea fișierului sau trage-l în acest chenar

×Închide 
   
0%
Descriere
Preț
Cant.
Subtotal
Publicare anunţ de mediu 

* publicare pe www.anunt-de-mediu.roCant.

95 lei
Subtotal: 95 lei

95 lei

Publicare anunț ziar Jurnalul de Mediu 

* publicare pe www.jurnaluldemediu.roCant.

129 lei
Subtotal: 129 lei

129 lei

Pachet 2 anunțuri ziar Jurnalul de Mediu 

* publicare pe www.jurnaluldemediu.roCant.

229 lei
Subtotal: 229 lei

229 lei

Subtotal

lei

TVA

lei

Taxă

lei

Voucher

lei

Total

lei

Cost publicare:

Total de plată:
Alege modalitatea de plată


Prin transmiterea informaţiilor şi efectuarea plăţii, vei fi de acord cu Politica de Confidenţialitate precum şi a Termenilor şi Condiţiilor reglementate în cadrul prezentului portal
× Info WhatsApp